top of page

  Partners  

Integratie van de Triage applicaties in uw werkproces is essentieel om fijn en efficiënt te werken. Daarom koppelen wij met zoveel mogelijk verzuimsystemen. Met enkele aanbieders hebben we partnerovereenkomsten gesloten om de samenwerking te formaliseren. Hieronder in alfabetische volgorde:

logo-otherside.png

Tekst Otherside

Verzuimsignaal.png

VerzuimSignaal is de online applicatie voor het managen van verzuim in de organisatie. Met deze gebruiksvriendelijke verzuimsoftware kun je eenvoudig samenwerken met alle partijen die betrokken zijn, zoals de werknemer, arbodienst, bedrijfsarts, verzekeraar en het UWV. VerzuimSignaal is marktleider in Nederland en sinds 1 november 2019 onderdeel van Visma. In VerzuimSignaal werken dagelijks 200.000 gebruikers. VerzuimSignaal is modulair opgebouwd met onder meer een eigen WGA-module, Manager App, Werknemerportaal en BI-tooling. Daarnaast beschikt VerzuimSignaal over een eigen DataExchange platform waarmee circa 1350 koppelingen tussen verschillende externe systemen worden gefaciliteerd. 

 

Onze doelstelling is om werknemers veilig, gezond en duurzaam inzetbaar te houden. Wij geloven hierbij in de kracht van eenvoud, connectiviteit en data. Dit doen wij anno 2020 met circa 50 professionals.

bottom of page