top of page

Otherside at Work neemt aandelen TriageExpert overOtherside at Work neemt per 1 november 2020 alle aandelen van TriageExpert over.


TriageExpert en Otherside at Work werkten al geruime tijd samen en wisten elkaar altijd goed te vinden in deze samenwerking.

Voor de klanten van TriageExpert wordt met de overname continuïteit geboden om vanuit TriageExpert in de toekomst blijvend te kunnen innoveren op het gebied van taakdelegatie en innovatieve beslismodellen in de bedrijfsgezondheid en sociale zekerheid, ongeacht met welk verzuimsysteem gewerkt wordt. Er zal natuurlijk ook wel degelijk iets veranderen! De frisse energie en de stevige ambities die Otherside at Work heeft worden gecombineerd met de kennis, kunde en flexibiliteit van de mensen en het product van TriageExpert. Die synergie zal gaan leiden tot innovaties en nieuwe ambities op het gebied van taakdelegatie, innovatieve beslismodellen en data analytics. Maar er blijft gelukkig ook veel hetzelfde: de kwaliteit, dienstverlening en persoonlijke aandacht die klanten gewend zijn van TriageExpert, maar ook de mogelijkheid om te integreren met andere verzuimsystemen dan de Xpert Suite.

Voor de huidige klanten van Otherside at Work betekent de overname van TriageExpert de mogelijkheid om direct aanwezige kennis te integreren voor optimale taakdelegatie. De website van TriageExpert biedt hiervoor meer informatie.

TriageExpert zal als zelfstandige onderneming blijven bestaan. De medewerkers van TriageExpert zullen warm opgenomen worden binnen het team van Otherside at Work in ‘s-Hertogenbosch. Rick van Buuren neemt na 10 jaar afscheid van TriageExpert en zal zijn carrière met nieuw enthousiasme binnen een andere organisatie voortzetten.

Rick van Buuren, directeur TriageExpert: “Als onderdeel van Otherside at Work begint er voor TriageExpert een nieuwe fase met nog meer ruimte voor ontwikkeling. Otherside begrijpt de liefde die TriageExpert heeft voor de materie en ik ben ervan overtuigd dat het de juiste plek is voor TriageExpert en haar medewerkers om verder te groeien. Ik verlaat TriageExpert met veel vertrouwen in haar toekomst en wens iedereen buitengewoon veel succes."

Diederik Benders, CEO Otherside Software: “De overname van TriageExpert past in onze strategie, waarin wij onze klanten steeds meer willen ondersteunen met inhoudelijke kennis op ons platform. Dit kan kennis zijn die in ons platform is geconfigureerd of die wij middels integraties met andere systemen binnen het ecosysteem aanbieden. De samenwerking met TriageExpert verliep altijd al op een fijne manier. Het DNA van de mensen sluit goed op elkaar aan. Op basis van het succes dat onder leiding van Rick van Buuren is opgebouwd, kunnen wij, samen met de huidige medewerkers van TriageExpert, de toegevoegde waarde van TriageExpert in de toekomst verder vergroten.”

Over TriageExpert

Al ruim 12 jaar creëert TriageExpert oplossingen voor bedrijfsartsen, arbodiensten en werkgevers op het gebied van verzuimbegeleiding. Met als specialisme het opzetten van slimme verzuimprocessen. Zij gebruiken daar hun uitgebreide kennis van taakdelegatie voor en bouwen intelligente applicaties die zij integreren in bestaande systemen. De applicaties van TriageExpert bevatten dynamische vragenlijsten en maken uitgebreide data-analyse toegankelijk. 

Over Otherside At Work

Otherside at Work werkt dagelijks met meer dan 100 medewerkers aan de Xpert Suite, zodat organisaties meer grip hebben op duurzame inzetbaarheid en sociale zekerheid. Onze software moet de samenwerking in de verzuimketen ondersteunen en makkelijker maken. Met de Xpert Suite levert Otherside at Work één platform waarop alles rondom bedrijfsgezondheid en sociale zekerheid geregeld is. Van verzuim en duurzame inzetbaarheid tot re-integratie en verzekeringen. Efficiënt, veilig en met respect voor privacy. Zo zorgt Otherside at Work voor Happy Professionals. Bij klanten, bij de eindgebruikers en bij Otherside at Work zelf. | Otherside At Work, for happy professionals.
331 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page